11 de nov. 2008

Edamame! Atta!

He trobat el clauer "Mugen Edamame"!
A Akihabara, on si no?
Tambe hi havia els "Puchi Puchi", pero com vaig dir, jo volia l`edamame infinit!
Primer l`he vist en una mena de basar, pero era de colors... Taronja, blau, groc, rosa... No colaven com a edamame... Despres, en un altra botiga els tenien a l`entrada, tambe hi havia els de colors, i un altre que les llavors tenien cara de gosset (nyonyes...), pero jo l`he agafat verda (com ha de ser!) i a sobre mes barata que a l`altre lloc!
Tot i que Akihabara, amb la gentada, els speakers cridant clients (literalment) a "grito pelao", les llums per tot arreu, les botigues atapeides de rampoines... M`estressa. Nomes pel fet d`haver trobat la Mugen Edamame, ja estic contenta.
Tambe he anat al Mandarake, de 8 pisos, tot i que petits.
(Ho sento Tatchan, no trobo un bitxo de Nodame Cantabile decent... Al Mandarake hi he trobat un clauer forca deforme, que si el volies anava amb el volum 15 i a un preu mes alt del que marcava d`origen... Un atracament, vaja! O un boli amb el ninotet a sobre, amb la mateixa tactica...)

No n`he tingut prou amb la disbauxa consumista d`Akihabara que per la tarda me n`he anat a Shibuya... D`otakus a gals, que encara n`hi ha (o i tant!)
Un tomb pel 109, on cada planta lluita per tenir la musica mes alta.
Per un carrero de darrera el 109 he trobat una mena de plato de televisio que es pot veure des del carrer. Feien una mena de concurs d`humoristes. La majoria eren per parelles.
Suposo que per influencia del manzai.
I just al costat, un restaurant en un atic, on l`important es que s`hi escolta nomes J-pop... Fins aqui, normal... El que passa es que al cartell hi posa que tanquen a les 25:00
Potser es que aqui la Terra triga mes a rotar sobre si mateixa... No se!

Ah! Me n`oblidava!
A Akihabara hi he trobat el "Bar Moco".
Si, si... Deu ser propietat d`en Bocchan. XD
Quan pugui, fare una entrada amb les fotos de coses curioses, noms malsonants i altres xorrades que he anat trobant.