7 de febr. 2009

Es busca Yakuza, contracte per hores.

Aquests dies estic veient "Tiger & Dragon", un dorama del 2005 que es va emetre per la TBS, els subtítols de la qual podeu trobar a Asia-Team

La història va de yakuzes i del rakugo... Bé... D'un yakuza, en Toraji (Nagase Tomoya), que seguint a un deutor fa cap a un teatre de rakugo d'Asakusa. Allí riu per primera vegada després de perdre tota la seva família quan el seu pare, endeutat fins al coll, decideix obrir el gas, mentre ells dormien, i suicidar-se...
Així que li demana a en Don-chan (Nishida Toshiyuki), el deutor que perseguia, que sigui el seu mestre, i a en Ken-chan (Shoufukutei Tsurube), el seu cap yakuza, de deixar l'organització. Però aquest últim li diu que no podrà deixar-ho fins que en Don-chan hagi saldat el deute pendent.
Així que en Toraji s'ofereix a pagar 100.000¥ per cada història que li ensenyi el mestre, resultant així que qui paga el deute és ell.
Per altra banda, en Ryuji (Okada junichi), fill de'n Don-chan i talentós intèrpret, decideix deixar el món del rakugo que creu obsolet i antiquat.

No us espereu un drama. Tot al contrari!
Tots els dorama que he vist en els quals actua en Nagase Tomoya són comèdies.
De fet, aquest actor em recorda en Jim Carrey... Sobreactuant amb gesticulacions i ganyotes exagerades...
Si més no, és interessant veure com s'adapten els clàssics del rakugo a l'actualitat.

Però... veient els capítols, m'he fixat que no porten els característics tatuatges dels components yakuza...
Així que jo els volia proposar uns tattoos de "posar i treure", no són "calcomanies". Es tracten d'una mena de màniga elàstica que simula un tatuatge al braç.

A giftideas en podeu trobar 4 models diferents, per vora uns 8€ la parella (un per cada braç).
Podent així tenir un baito (treball per hores) fent de yakuza i després ser "normal".
Donen el pego i no fan mal!
;P