26 de jul. 2009

He avistat un grup d'OFNI!!

Si, si! OFNI!
Objecte Flotador No Identificat. XDDD

Aquests cap de setmana (l'últim diumenge de juliol) ha estat la Festa Major de Riudecanyes.


Riudecanyes vist des de la presa.

No havia estat mai a la Festa Major d'aquest poble, però una amiga em va convidar a un dels actes, si més no, més singular de tota la Festa Major, que va tenir lloc el dissabte al migdia i en el qual participa.
La IX Travessia d'Artilugis Flotants al pantà de Riudecanyes.
Que tot i l'intens bat de sol (sort de l'airet que corria de tant en tant...) va aplegar un bon nombre de públic.Es tracta, com el nom bé defineix, d'una cursa-travessa a l'embassament amb artilugis flotants, andròmines, trastos... anomeneu-los com vulgueu.Les normes? Fàcil!
Que l'andròmina suri, per descomptat, i que no porti motor (crec que tampoc vela).

Hi ha, com en totes les curses, premi per al primer, segon i tercer classificats.
El guanyador és el primer que arriba a l'altra riba i fa onejar la senyera que hi ha allí.

Esprint final


El guanyador!

També a l'andròmina més original......I el Trofeu Titànic! Al primer artilugi que s'enfonsi.L'any passat, la colla de la meva amiga van guanyar aquest guardó! I aquest any semblava que tinguéssin tots els números de revalidar el títol, doncs ja abans de sortir anaven tots amb el cul en remull...El nom de l'artilugi, Sub-Preso 2.0, crec que fa referència a l'enfonsament de l'edició passada.
Encara que no va ser tècnicament un naufragi, ja que van anar i tornar mig submergits, però sense perdre el control del "vaixell"!
No sé com deu haver estat en altres edicions, pero enguany els de la llanxa de la Creu Roja han tingut una mica de feina anant a buscar algunes "naus" a la deriva, pantà amunt! El vent empenyia en aquella direcció...
Per megafonia tranquilitzaven als tripulants dient-los que no es moguéssin de l'artilugi, que del final del pantà no passaven... I que a Duesaigües, no patissin, que no hi arribarien! XDDLa tornada del Sub-Preso 2.0, amb cara de "Ves que vinc! Fent aigües, però arribeeeeem!"
Van quedar en segona posició!
Felicitats, Putxeta & co!

Aquí teniu l'artilugi de prop.
Un rai de tubs de pvc i canyes! Per a fer honor al poble.

Inclús amb patrocinador!

Ja tinc ganes de veure la 10ª edició de la cursa d'OFNI!!
Encara que crec que és millor participar-hi!

1 comentari:

Verónica ha dit...

XD molt bo! L'any que ve hi aniré, no m'ho vull perdre!